Photography by Hans Esselöv

Skivsläpp med Hymans

I fredags var det release-party för Hymans nya skiva på House of Blues i Borlänge. Extra kul i och med att jag fotat omslaget. Sist jag fotade ett skivomslag var 1985, då jag hade tagit bilderna till baksidan av omslaget till en singel med Herr Ober, ett band bestående av gymnasieungdomar i Saltsjöbaden. Det här känns lite mer som ett ”riktigt” skivomslag 🙂

Samtliga bilder utom den på Guran är mina.

Hymans var givetvis kvällens huvudbegivenhet, men före dem värmde först Suggorna från Rättvis och Borlänge upp publiken och sedan Käftsmäll från Sthlm. Käftsmäll har jag f.ö. fotat tidigare. Bilder från de två banden kommer i ett eget inlägg.

Superdåligt ljus som dessutom mestadels var rött och blått gjorde att det fick bli svartvitt. På 12800 ISO blir det alldeles för mycket färgbrus.