Photography by Hans Esselöv

Punk på Kajkrogen

Punkföreningen PAFF från Fagersta har varit på besök i Ludvika och arrangerat en spelning med fyra band – som visade sig bli fem. Ett band hade lämnat återbud och då ersatts av ett annat, men så dök det första bandet oväntat upp ändå!

Jag har valt att redigera bilder i både färg och svartvitt efteråt, så flera av dem kommer i ett par olika versioner.

Först ut av de fyra banden jag såg var Ludvika-bandet The Stupors.

Därefter spelade mina kompisar i The Government Officials. Jag har ju fotat dem en gång tidigare, i Stockholm, men då i en ganska kass lokal med riktigt dåligt ljud. Det här var både bättre och roligare.

Nästa band ut var lokalt även det – Disater, med bl.a. Kent från smått legendariska Ludvika-bandet Hymans.

Ett jävla drag både på bandet och publiken gjorde det extra kul att fota.

Sist ut, strax före midnatt var Rättens Krater, från Fagersta. Udda men kul band!

Ibland tycker jag som sagt att bilder från klubb-gig blir bättre i svartvitt, så nedan kommer det bästa ur kvällens bildskörd i den formen.

Om en dryg vecka drar jag till Japan. Kameran får givetvis följa med. Vi får se om det blir något inlägg innan dess.